SDH Nieuws

Jaklien van Sterkenburg, Senior Consultant, Interim Manager People & Culture, Trainer, Board member.

AI….ga ermee spelen, ga samen ontdekken wat er allemaal kan! De human touch zal altijd nodig blijven…

De afgelopen jaren is de vraag naar grensverleggende executive search, leiderschapsontwikkeling en interim-oplossingen gestaag gegroeid. De wereld is volop in beweging. Uiteenlopende thema’s als inclusie, globalisering, medewerkersbetrokkenheid, zingeving en diversiteit hebben hun plek op de agenda opgeëist. Bij SDH vertalen we de uitdagingen van onze tijd naar een nieuwe visie op leiderschap. Vanuit die visie koesteren wij onze belofte: Stay in touch.

Jaklien van Sterkenburg vertelt over hoe zij zich in stappen ontwikkelde, groeide en ontdekte waar zij impact kan leveren.
Door verschillende rollen te hebben vervuld bij PPHE Hotel Group bleek de perfecte match People & Culture te zijn, alles kwam samen. Hoe een jarenlange carrière haar een volle gereedschapskist opleverde die nu voor haar als zelfstandige zo waardevol is. Haar adagium is bouwen in co-creatie.
Vol energie vertelt zij over de ontwikkelingen in de samenleving, waar wij allemaal mee te maken krijgen. De wereld is aan het veranderen! Over de invloed van kunstmatige intelligentie op onze manier van werken. Over hoe generaties van elkaar kunnen leren en samenwerken.
De leider van morgen maakt verbinding, heeft een duidelijk visie en handelt vanuit vertrouwen en autonomie. Dit alles vanuit de vraag: “Waarom zijn we hier? Wat willen we uitstralen en betekenen?” Kortom, purpose-driven.
Angelique Klar gaat in gesprek met haar in de nieuwste aflevering van de podcast serie SDH Impact Leadership Delivered.
Veel luisterplezier!