Jeroen Opbroek

Associate consultant

jeroenopbroek@sdh.nl
+31 6 2508 3481

Jeroen heeft een Master in Economische Geschiedenis en is gecertificeerd MBTI Step I Trainer en Coach.

INHOUD EN PASSIE

Al ruim 20 jaar werk ik met veel plezier als executive search consultant. Werken met mensen en de complexiteit van de opdrachten, dat is het leuke aan mijn vak. Elke opdracht is uniek. Vanzelfsprekend doordat opdrachtgevers en kandidaten variëren, maar ook door de vraagstelling van de klant en de ontwikkelingen in de sector. Het geeft mij enorm veel voldoening om een opdracht af te ronden met een blije kandidaat en opdrachtgever.

Bedrijven en organisaties staan voor een groot aantal uitdagingen, onder andere op het gebied van duurzaamheid. Het type leider dat organisaties nu kiezen, is meer dan ooit van belang. Om verandering in gang te zetten en om nieuwe generaties aan zich te binden.

Doel- en resultaatgericht Het is mijn taak mee te denken en opdrachtgevers uit hun comfortzone te halen. De menselijke kant van dit proces - hoe het spel wordt gespeeld, hoe mensen mee te nemen in dit proces - zorgt voor een extra dimensie. Een van mijn specialismen is de AgriFood sector. Een sector met bevlogen mensen. Aanpakkers, doel- en resultaatgericht, zoals ze dat ook van mij verwachten tijdens het searchproces. Het uitgangspunt is om als betrokken partner een lange termijn relatie met de klant op te bouwen en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de groei en ontwikkeling van een organisatie en van de kandidaat.

Buitenmens Privé ben ik een buitenmens, zo trek ik er bijvoorbeeld graag met de racefiets op uit en ondernemen wij veel activiteiten met het gezin.

SDH staat je graag bij

“We hebben zeer plezierig samengewerkt. SDH voelde uitstekend aan wat wij wilden en ook de zorgvuldigheid richting kandidaten hebben we bijzonder gewaardeerd.”

- Voorzitter Coöperatie / AgriFood

Wil je weten wat SDH voor jou kan betekenen?

Bel ons op nummer +31 88 734 73 00 of contact ons via mail: info@sdh.nl. Contact