Margriet Bleeker

Leadership consultant

id@margrietbleeker.nl
+31 6 2707 1190

Margriet heeft een master in public and organizational studies, een postgraduate Master of Information Management, een PNEI senior consultant en Executive Coach degree.

KRACHT IN VERANDERING

Voor elk individu en organisatie geldt dat verandering de enige constante is. Uitdaging is om deze verandering niet zomaar te ‘accepteren’ maar deze te richten vanuit je kernwaarden. Ik geloof in de kracht die vrijkomt wanneer je leeft, leidt en handelt in lijn met je kernwaarden. Vanuit oprechte nieuwsgierigheid zoek ik steeds naar deze kracht in een mens en een organisatie. Leiders die hun kracht kennen en gebruiken om hun organisatie in lijn van deze waarden te ontwikkelen, bieden meerwaarde in deze wereld.

Effect Elk mens is meer dan wij zien in de spiegel. Ratio, emotie, energie en fysiologie: alle elementen beïnvloeden ons gedrag, innerlijke overtuigingen en uiteindelijk resultaat. Het geheel is meer dan de som der delen. Dit geldt ook voor onze rol ten opzichte van onze omgeving: (h)erkennen welk effect je op de omgeving en op de ander hebt maakt de puzzel een stuk interessanter. Op zoek naar de meerwaarde die we kunnen bieden.

Rood Rood is mijn favoriete kleur en staat voor mij voor kracht, passie en plezier. Deze 3 elementen neem ik mee in alles wat ik doe. Zowel zakelijk als privé ga ik voor afwisseling, uitdaging en verdieping. Ik ben een eeuwige student en nieuwsgierig naar alles wat me triggert. Mijn rugzak is nooit vol en ik verbind graag mensen en informatie om te ontdekken welke meerwaarde dat kan brengen.

SDH staat je graag bij

“Het was snel duidelijk dat we konden vertrouwen op een flinke dosis kennis en ervaring, en dus een groot netwerk in de voor ons relevante sectoren.”

- Corporate HR Manager / Familiebedrijven

Wil je weten wat SDH voor jou kan betekenen?

Bel ons op nummer +31 88 734 73 00 of contact ons via mail: info@sdh.nl. Contact