Sophie Wagemakers

Leadership development & executive coaching

sophie@seeyoursparks.com
+31 6 2129 1078

Sophie heeft een master in human resource studies, een postdoctorale Executive Teamcoaching en een EMCC/EQA senior coach certificaat.

DOING GREAT BY DOING GOOD

Ik ben ervan overtuigd dat we in onze steeds veranderende complexe wereld, leiders nodig hebben die een innerlijk kompas hebben om een positieve duurzame impact te maken op henzelf, de medewerkers, de organisatie en maatschappij en milieu. Leiders die de moed hebben om naar zichzelf en anderen te kijken, het potentieel te herkennen en te ontsteken en een omgeving te creëren waarin iedereen de beste versie van zichzelf kan en mag zijn.

Verbinding Mijn passie is om leiders en teams te ondersteunen om dit te bereiken en te verbinden met hun authentieke zelf en dat van anderen, om zo lange termijn waardecreatie mogelijk te maken op alle niveaus - individuen, organisatie, maatschappij en milieu.

Ik ben verheugd om de krachten te bundelen met SDH en leiders en organisaties te ondersteunen in het leveren van een positieve duurzame impact. Doordat ik in verschillende senior HR-functies heb gewerkt, ken ik de boardroom van binnenuit en combineer ik dit met ervaring in executive (team) coaching en leiderschapsontwikkeling.

Mijn Sparks Mijn Sparks zijn mijn 2 kinderen en mijn grootste motivatie om ervoor te zorgen dat we onze planeet voor toekomstige generaties behouden. Ze zijn mijn inspiratie voor authenticiteit, Pippi Langkous mentaliteit en vooral ruimte en aandacht voor wie ze willen zijn. Verder vind ik het heerlijk om buiten actief te zijn en in verbinding te staan met de natuur of mezelf uit te dagen tijdens het sporten.

SDH staat je graag bij

“Ze durven het ook te zeggen als ze het niet met je eens zijn. Fijn, dat werkt alleen maar stimulerend.”

- HR Directeur / AgriFood

Wil je weten wat SDH voor jou kan betekenen?

Bel ons op nummer +31 88 734 73 00 of contact ons via mail: info@sdh.nl. Contact