Tanno Bregonje

Senior leadership consultant

tannobregonje@sdh.nl
+31 6 5435 4118

DE EXPLORER

Leiders zijn bezig een nieuwe realiteit te betreden. Het traditionele hiërarchisch model werkt niet meer. De juiste antwoorden zijn nog niet gevonden, maar één ding is zeker, dat antwoord dient gevonden te worden in het internaliseren van nieuwe waarden. Waarden die leunen op holistische principes als empathie, wijsheid, ethiek en moreel redeneren. Van nature ben ik nieuwsgierig en ben altijd op zoek naar andere wegen dan de traditionele. In mijn 20-jarige internationale leiderschapsontwikkelingspraktijk heb ik talloze keren mogen ervaren waar een nieuwsgierige, onderzoekende geest de leider brengt.

Homo Ludens Ik geloof in de spelende mens. Spelen doorbreekt grenzen en maakt alles mogelijk. Door het spelen en ontdekken als essentieel te beschouwen, maakt mensen menselijk. Door te spelen wordt creativiteit gestimuleerd en ontstaan er nieuwe dingen. Hoewel het soms prutsen lijkt, ontstaan veel waardevolle ideeën tijdens ‘spelend gepruts’.

Ambachtschap Coachen is een ambacht. Om dit ambachtschap te stimuleren, leid ik bij ChiFactum School for Humanity Centred Leadership, Executive Coaches op die vanuit purpose en passie leiders ondersteunen in het betreden van een nieuwe realiteit.

SDH staat je graag bij

“Met hun netwerk in de retail en senior- (C-level) kandidaten onderscheiden ze zich echt van andere bureaus. Ik vind vooral de manier van benaderen heel prettig. SDH staat echt naast je, vanuit het principe: we gaan dit samen doen.”

- Business Unit Director Sales & Marketing / Retail

Wil je weten wat SDH voor jou kan betekenen?

Bel ons op nummer +31 88 734 73 00 of contact ons via mail: info@sdh.nl. Contact