Een nieuwe onderscheidende visie

Steeds weer zien we de impact van leiders op de juiste plek.

Volgens onze definitie betekent dat: in hun element in deze functie, bij exact deze organisatie, in aansluiting op fase en ambities in hun persoonlijke leven.

Missie

Impact leadership Delivered

Waarden

Wijsheid
Innovatie
Inspiratie
Resultaat

Missie

Impact leadership Delivered

Praktijk

Promoot leiders die impact genereren op business performance en ESG-aspecten

Onze kracht

Onze kracht zit in het meedenken over actuele vraagstukken binnen organisaties en het type leider dat nodig is. Je kunt ervan uitgaan dat de kandidaat die we presenteren, past bij het DNA van je organisatie met de gewenste impact. Daarnaast begeleiden we organisaties en hun leider actief om het potentieel te ontsluiten en het leiderschap binnen de organisatie verder te ontwikkelen, voor maximale duurzame impact op korte en lange termijn.

Significante bijdrage

Wij hebben een jarenlange expertise in executive search. Met de plaatsing van leiders die duurzaam impact realiseren, dragen wij significant bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Onze focus ligt op boardmembers, toezichthouders, directieleden en senior managers. De specialismen zijn AgriFood, Life Sciences, Consumer Goods, Retail, Zakelijke Dienstverlening, Private Equity en Familiebedrijven. Deze sectoren bedienen we zowel nationaal als internationaal.

Leiderschapswaarden

De wereld is volop in beweging. We betreden een tijdperk dat uitnodigt in ecologische systemen te denken, de kracht van het collectief te ontsluiten en te benutten. Een tijdperk waarin mensen en organisaties zich vooral willen verbinden met bedrijven en instanties die duurzaamheid tot in de diepste haarvaten hebben verankerd. Waar zaken als diversiteit en inclusie vanzelfsprekend zijn. Met leiders aan de helmstok die impact hebben op mens, maatschappij en milieu. Wij zijn overtuigd van de kracht en noodzaak van Humanity Centered Leadership. Het zijn deze purpose-gedreven leiders die als geen ander in staat zijn organisaties op een verantwoorde manier de toekomst in te brengen.

Hoe doen we dit

Aan de hand van het unieke 5EES Virtues Assessment ontwikkelen wij een op maat gesneden programma om het potentieel van de leider(s) in je organisatie te ontsluiten. Zo helpen wij leiders om op korte en lange termijn waardecreatie mogelijk te maken op alle niveaus – individueel, organisatie, maatschappij en milieu.