Interim Solutions

SDH plaatst tijdelijke krachten met blijvende impact. Na jarenlange ervaring in de Executive Search zetten we deze nu in om ook interim professionals te plaatsen.

Flexibiliteit, expertise en innovatie

De samenleving verandert in hoog tempo. Interim professionals spelen daarin een steeds belangrijkere rol. Ze zorgen voor flexibiliteit, expertise en nieuwe perspectieven: waarden die hard nodig zijn bij organisaties die dagelijks voor complexe uitdagingen staan. Interim professionals bieden de vaardigheden en ervaring waardoor organisaties zich optimaal kunnen aanpassen aan groeiende verwachtingen vanuit de samenlevingen.

Duurzame verbindingen

We onderhouden langjarige relaties met ons netwerk. Dat maakt ons tot een onmisbare schakel voor organisaties en interim professionals. We zijn thuis in onze branches, begrijpen hoe de vork in de steel zit en weten daardoor de beste mensen te vinden. We zijn dicht betrokken bij de interim professionals en daardoor volledig op de hoogte van de kennis en beschikbaarheid van de professional. Daardoor kunnen wij er uitstekend voor zorgen dat u precies de juiste persoon voor uw opdracht krijgt!

Vlekkeloos proces

Door onze jarenlange ervaring hebben we grondige kennis van de markt en een uitgebreid netwerk. Wij zijn als geen ander in staat om de ideale kandidaat voor u te vinden, of het nu gaat om tijdelijke vervanging of een specifieke inhoudelijke opdracht. Wij zorgen ervoor dat het hele proces van aanname tot einde van het contract vlekkeloos verloopt. Full service!

Snelheid zonder compromis​

Heeft u haast? Geen probleem. Ook met druk op de ketel vinden we de meest geschikte kandidaat voor de functie. Onze oplossingen zijn daarmee niet altijd eenvoudig, maar juist verrassend. We kijken anders en zien daardoor meer. Voor iedere urgent call vinden we samen met onze opdrachtgevers een oplossing op maat.

Best of both worlds

We hebben een specifieke Interim-Solution-praktijk die zich volledig richt op dit terrein. De afdeling wordt geleid door Coen Bos in nauwe samenwerking met de andere consultants van SDH. Onze interim-praktijk is het verlengstuk van onze Executive Search-praktijk. Zo zijn we in staat om the best of both worlds te leveren.

impact leadership delivered

interim solutions

SDH plaats tijdelijke krachten met blijvende impact. Na jarenlange ervaring in de Executive Search zetten we deze nu in om ook interim professionals te plaatsen.

Wil je hulp bij het vinden van de juiste kandidaat?

Ontmoet onze consultant Coen Bos

Coen Bos
Partner Interim Solutions

+31 6 1003 6006
coenbos@sdh.nl