Wij streven elke dag naar het beste resultaat voor de mens, markt en maatschappij.
Niet voor niets is onze missie:
Impact Leadership Deliverd

stay in touch

We beseffen dat de beste oplossing niet altijd de snelste en ook niet de makkelijkste is.

Het ontwikkelen van een duurzame koers vraagt van organisaties dat zij vanuit netwerken leren kijken. Dat brengt vragen met zich mee:” hoe kunnen wij in het samenspel met anderen waarde creëren? Vanuit welke rol en positie is onze impact het grootst én wordt onze relevantie herkend en erkend?


Het succes van een organisatie wordt steeds meer bepaald door haar onmisbaarheid voor het netwerk waarvan zij leidraad is voor het leiderschap van de toekomst.

Hoe complexer de uitdagingen, hoe relevanter de factor mens.

Vanuit die visie koesteren wij onze belofte: 

stay in touch.

Missie

Impact leadership Delivered

Opstart

SDH is vanuit Nederland gestart in 2013

Our journey

Humanity Centered Leadership Programme

ambitie

inspelen op de toenemende vraag naar talent zonder grenzen

Waar het allemaal begon

SDH is vanuit Nederland gestart in 2013, met als ambitie om in te spelen op de toenemende vraag naar talent zonder grenzen. Inmiddels werken we in diverse Europese landen. We plaatsen vele tientallen kandidaten op boardposities, in managementfuncties en toezichthoudende rollen – juist op de momenten dat het ertoe doet.

Met ons Humanity Centered Leadership Programme helpen wij leiders om de toekomst vorm te geven. Met andere woorden: your world is our window. Vanuit dit idee doen we er alles aan om leiders te helpen de vragen van nu te beantwoorden: hoe geef je betekenis aan de nieuwe werkelijkheid? Hoe word je een positieve kracht in de samenleving? En hoe behoud je het vertrouwen van al je stakeholders, juist in tijden van verandering? Tegen die achtergrond zoeken we onze opdrachtgevers en kandidaten het liefst op.

Onze plek in Nijmegen is een vertrouwde uitvalsbasis om onze opdrachtgevers en kandidaten te ontmoeten.

Samenwerking

Internationaal hebben we een samenwerkingsverband met Agilium Worldwide, het netwerk van de meest grensverleggende bureaus op het vlak van executive search.

 

SDH steunt van harte de doelstelling van Stichting TopVrouwen. Zij stimuleren op allerlei manieren het vergroten van het aandeel vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven.