Humanity Centered Leadership

Leiderschap dat business performance en ESG (Environment, Society en Governance) als een elkaar versterkend vermogen ziet. 

Leadership
development

We bieden intensieve vormen van leiderschapsontwikkeling aan. Voor nieuwe en huidige leiders, of wellicht voor jezelf, zodat jouw organisatie nog scherper kan inspelen op de voortdurend veranderende realiteit. Samen brengen we leemtes en ontwikkelpunten in kaart aan de hand waarvan we een volledig op de persoon toegesneden programma ontwerpen.

5 EES
Virtues Assessment

De kern van dit innovatieve, dynamische model wordt gevormd door vijf parameters:

Ego
Exchange
Earth
Empathy
Ecology

HET ASSESSMENT GEEFT HELDER INZICHT IN HET SAMENSPEL TUSSEN DE CONTEXT VAN EEN ORGANISATIE EN HET DAARBIJ PASSENDE IDEALE LEIDERSCHAPSPROFIEL.

Eerst brengen we gezamenlijk de context van je organisatie in kaart. Vervolgens schetsen we een gedetailleerd competentieprofiel van de toekomstige leider.

De weging van de verschillende factoren in de context is immers bepalend voor het type leiderschap dat nodig is voor duurzame impact op business performance, maatschappij en milieu.

Het 5 EES Virtues Assessment toont aan dat een kandidaat daadwerkelijk over de noodzakelijke kwaliteiten beschikt of in hoeverre deze ontwikkelbaar zijn.