Humanity Centered Leadership

Het leiderschap van gisteren schiet tekort om de uitdagingen van morgen op te lossen”

Een nieuwe werkelijkheid

Organisaties, bedrijven, ondernemers, toezichthouders en commissarissen en niet in de laatste plaats CEO’s: iedereen wordt uitgedaagd om vorm te geven aan een nieuwe werkelijkheid. Zowel individuen en groepen als organisaties zijn op andere manieren verbonden met elkaar: digitaler, globaler en vooral meervoudiger. Leiderschap gaat niet meer over verticale macht, maar over horizontale invloed. De leider van nu gaat niet alleen voor de waarde van de onderneming op korte termijn, maar biedt perspectief voor de lange termijn.

Be in touch

Daarom bewegen we leiders om verder te kijken dan hun eigen horizon en om te denken vanuit de volgende generatie. Verbindingen komen alleen tot stand als leiders de verbanden leggen – en daarom bewegen wij leiders om in touch zijn. Dat betekent: in verbinding met de samenleving, in verbinding met de markt, in verbinding met collega’s en niet in de laatste plaats: in verbinding met jezelf.

Impact

Ware leiders vinden zichzelf steeds opnieuw uit. SDH Leadership Development biedt een lerende omgeving waarin leiders een andere mindset kunnen ontwikkelen, een nieuw paradigma. Altijd weer met impact als uitgangspunt: dankzij het individu, voor de organisatie, de samenleving en het milieu in het algemeen.

We energize
the wisdom
of the mind

Onze werkwijze

Wij helpen leiders en hun teams een diep gevoel van betekenis te ervaren door alle persoonlijke wijsheden naar de oppervlakte te begeleiden. Deze ervaring geeft richting aan de gewenste verandering van denken en handelen, om de impact op een duurzame loopbaan te vergroten.

Verandering

Bij SDH Leadership Development steunen we leiders en hun teams in het creëren van een collectief bewustzijn en verantwoordelijkheidsgevoel. Om beslissingen te kunnen nemen die van grote invloed zijn op het welzijn van de medewerkers, organisatie, samenleving en planeet. Het ondergaan van noodzakelijke verandering vraagt begeleiding, reflectie en zinvolle instrumenten van het hoogste niveau.

impact leadership delivered

interim solutions

SDH plaats tijdelijke krachten met blijvende impact. Na jarenlange ervaring in de Executive Search zetten we deze nu in om ook interim professionals te plaatsen.

Benieuwd wat SDH Leadership Development voor jou kan betekenen?

Lees meer over onze producten of neem contact op met een van onze consultants