Wereldwijd netwerk van ondernemers

Duurzame
Partnerships

Krachten bundelen, aanpakken, samenwerken – daar geloven wij oprecht in. Vandaar onze duurzame verbindingen met experts op het gebied van leiderschapsontwikkeling, coaching, strategie, functiewaardering, assessment en onboarding. De partijen in ons netwerk zijn bewezen deskundig op hun terrein. Zonder uitzondering zijn ze gedreven door dezelfde waarden en eenzelfde blik op de wereld. Synergie is zo een logische uitkomst.

Globaal Netwerk

Excellente mensen opsporen, die leiding gaan geven in de Europese markten. Dat doen wij ook over de landsgrenzen heen. Ons bureau maakt namelijk deel uit van het toonaangevende internationale netwerk van Agilium Worldwide. Vandaag de dag behoort Agilium Worldwide tot de top 20 search-organisatie in de wereld en biedt ze het beste uit twee werelden; deskundige en persoonlijke service gekoppeld aan een internationaal perspectief en netwerk.

Stichting TopVrouwen

SDH steunt met trots de doelstelling van Stichting TopVrouwen. 

Stichting Topvrouwen onderschrijft het belang van een groter aandeel vrouwen in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Met het oog op innovatief vermogen, evenwichtige besluitvorming en zo breed mogelijk afgestelde maatschappelijke antennes, hoort genderdiversiteit in bedrijven bovenaan de boardroomagenda. Stichting Topvrouwen zal alle partijen – bedrijven, executive search bureaus, mannen en vrouwen – betrekken in het debat over diversiteit en de versnelling van diversiteit. Zij heeft geen enkele bemoeienis met het werving- en selectieproces; dat is en blijft een zaak van werkgevers en (non)executive searchbureaus die zij eventueel inschakelen bij de invulling van vacatures. 

www.topvrouwen.nl