United Nation Sustainable Development Goals

De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. SDH richt zich met name op 5 doelstellingen: 

3.Goede Gezondheid en welzijn

4.Kwaliteitsonderwijs

8.Waardig werk en economische groei

9. Industrie, innovatie en infrastructuur

17. Partnerschap om doelstellingen te bereiken

Focus 2021-2022

De focus voor 2021 – 2022 ligt op SDG 3,4 en 17. Dit betekent o.a. dat SDH niet alleen op kantoor zorgt voor een gezonder klimaat (beweging, voeding, tegen gaan van verspilling) maar ook samenwerkt met partners in de directe omgeving om deze initiatieven in de lokale samenleving te versterken. 

Ondersteuning

SDH heeft gekozen om het Anne van der Ban fonds (www.universiteitsfondswageningen.nl) te ondersteunen. Vanuit onze missie en onze visie op leiderschap steunen wij studiebeurzen voor getalenteerde en gemotiveerde studenten uit ontwikkelingslanden via het Universiteitsfonds Wageningen zodat een student uit een minder kansrijke omgeving volop de gelegenheid krijgt om kennis en vaardigheden te ontwikkelen en daarmee uiteindelijk zijn land van herkomst bij te dragen aan duurzame ontwikkelingen. Zij zijn de toekomstige leiders in hun land. 

New Consious Times

Tot slot steunt SDH New Conscious Times (www.newconscioustimes.nl) als platform om leiderschap te ontwikkelen en uit te dragen dat bijdraagt bij een betere wereld.