Impact Leadership Delivered

Ons werk houdt niet op bij de perfecte match. Een opdracht is pas geslaagd als we zien dat een geplaatste kandidaat daadwerkelijk goed landt in een organisatie. 

Executive search

SDH heeft een imposant track record als het gaat om executive search voor de sectoren AgriFood, Life Sciences, Consumer Goods, Retail, Zakelijke Dienstverlening, Private Equity en Familiebedrijven. In deze branches zijn we insiders, met een scherp oog voor wat er speelt.

Betrokken, maar objectief werpen wij licht op de diverse leiderschapsissues waar je mee kampt. Ons bureau vindt en plaatst boardmembers, toezichthouders, directieleden en senior managers.

WIJ

Geven advies over

de best passende kandidaat

Zijn thuis in

jouw branche/sector

Begrijpen

de behoefte van jouw bedrijf

Onboarding

De eerste maanden na de overstap zijn cruciaal voor de nieuwe leider én de gehele organisatie. Om je leiderschapstransitie te versnellen, bieden wij een op maat gemaakt evidence-based leiderschapstransitie programma met intensieve persoonlijke coaching en begeleiding. Ons programma, dat telkens weer zijn effectiviteit bewijst, stelt de nieuwe leider in staat om sneller en succesvol te landen bij de organisatie en impact te maken op korte en lange termijn.