Professionals met een visie

Kathi Künnen

Leadership consultant

kathikuennen@sdh.nl

+31 6 8198 9915

Kathi heeft een Master of Science in Arbeid, Organisatie en Gezondheids Psychologie.

DE BETEKENIS VAN WERK

Ik heb het grote geluk dat mijn werk mijn passie is, wat mij boeit en waar ik onwijs enthousiast van kan worden. Als kind hoorde je me voortdurend “Waarom?” vragen. De vraag “Waarom doen mensen wat zij doen?” heeft me nooit losgelaten en ik was vooral gefascineerd door hoe dit werkt in een kunstmatig gecreëerde organisatiecontext waar velen van ons een essentieel deel van hun tijd doorbrengen. Dat was mijn drijfveer om arbeid- en organisatiepsychologie te gaan studeren.

Terug naar de bedoeling

Vanuit een enorme welvaart vragen wij ons gelukkig steeds vaker af wat het bestaansrecht en de meerwaarde van een organisatie is, ook voor maatschappij en omgeving. Een verschuiving waarin leiders een essentiële rol spelen om telkens weer de uitdaging aan te gaan keuzes te maken die passen bij hun waardes, goed zijn voor hun bedrijf en de omgeving. Ik zie leiders als cultuurdragers in organisaties waar veranderkracht ligt om terug naar de oorspronkelijke bedoeling te gaan.

Verbinding

Je ziet mij glunderen wanneer ik leiders kan helpen om juist tijdens verandering in verbinding te zijn met de mensen die het fundament van de organisatie zijn. Ik geloof erin dat je alleen samen impact kunt maken. Daarbij betekent verbinding met een ander in eerste instantie verbinding met jezelf. Wanneer echte verbinding ontstaat in de organisatie gaat het over de betekenis van werk en ervaren mensen dat zij bijdragen aan het geheel. Ik daag mensen graag uit om moedige keuzes te maken, uit te zoomen om vervolgens een eerste stap nemen die past bij hun eigen behoefte en identiteit.

Anja Spaans

Partner | Owner

Frans Haarmans

Partner | Owner

Angelique Klar

Partner

Coen Bos

Partner Interim Solutions

Tanno Bregonje

Senior leadership consultant

Yvette Hoefnagels

Yvette Hoefnagels

Impact Leadership Development

Margriet Bleeker

Leadership consultant

Kathi Künnen

Leadership consultant

Kasper Houben

Research consultant

Pearl Chew

Research consultant

Consultant Jan-Ruud de Ruiter SDH

Jan-Ruud de Ruiter

Consultant

Nina Bos

Researcher

Anet van de Rijt

Office manager

Hans Becks

Partner

Suze

Onze kantoorhond