SDH Nieuws

Kor de Jonge, Corporate Vice President HR Europe, Charles River Laboratories

“Voel je nergens te goed voor.”

Als jonge aspirant personeelschef bij de NS begon Kor de Jonge aan zijn carrière in de HR. Daar ontdekte hij wat het HR vak nu eigenlijk inhield.

Via onder andere Organon kwam hij terecht in een Amerikaanse organisatie, Nellcor, waar hij verantwoordelijk werd voor de HR in Europa. Hier was hij op zijn plek, in een internationale omgeving, verbinding maken tussen verschillende culturen, begrip kweken om goede samenwerking te bewerkstelligen. Deze aspecten van het HR vak bleven terugkomen in zijn verdere carrière.

In deze podcast vertelt hij niet alleen over het leiderschap binnen de organisaties waar hij werkte maar ook over hoe hij kijkt naar leiderschap over zijn eigen carrière. Hij vertelt open en oprecht over de verschillende fases in zijn loopbaan vanaf de start bij NS tot aan het nu. Wat dit met hem deed en hoe hij met de moeilijke momenten is omgegaan. Een inspirerend en openhartig verhaal over carrière, over hoe het HR vak is veranderd en hoe je de dingen in je leven niet altijd kunt plannen.

Veel luisterplezier!
https://open.spotify.com/episode/0Ut9wwDAVYcXpEJjsqqk66?si=b3b77429132444bf