SDH Nieuws

Maak opnieuw kennis met SDH

De wereld verandert sneller dan ooit, daarom doen wij de belofte “in touch” te zijn.
De afgelopen jaren is de vraag naar grensverleggende executive search, leiderschapsontwikkeling en interim-oplossingen gestaag gegroeid. De wereld is volop in beweging. Uiteenlopende thema’s als inclusie, globalisering, medewerkersbetrokkenheid, zingeving en diversiteit hebben hun plek op de agenda opgeëist. Bij SDH vertalen we de uitdagingen van onze tijd naar een nieuwe visie op leiderschap. Vanuit die visie koesteren wij onze belofte: Stay in touch.

 

Waar wij voor staan
SDH bestaat uit een team van ervaren professionals. Ieder met zijn of haar eigen expertise, kennis en ervaring. Onze dienstverlening richt zich tot drie pijlers:

                 

Vanuit onze kernwaard Wijsheid, Inspiratie, Innovatie en Resultaat streven we iedere dag opnieuw naar duurzaam resultaat voor onze opdrachtgevers. Niet voor niets is onze missie: Impact Leadership Delivered.

We beseffen dat de beste oplossing niet altijd de snelste en ook niet de makkelijkste is. Het ontwikkelen van een duurzame koers vraagt van organisaties dat zij vanuit netwerken leren kijken. Dat brengt vragen met zich mee: “hoe kunnen wij in het samenspel met anderen waarde creëren? Vanuit welke rol en positie is onze impact het grootst én wordt onze relevantie herkend en erkend? Het succes van een organisatie wordt steeds meer bepaald door haar onmisbaarheid voor het netwerk waarvan zij onderdeel is. Wij geloven dat verbinding de leidraad is voor het leiderschap van de toekomst. Hoe complexer de uitdagingen, hoe relevanter de factor mens. 

 

Meer weten over onze visie? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact op via ons kantoor.