Professionals met een visie

Frans Haarmans

Partner | Owner

franshaarmans@sdh.nl

+31 6 5329 1198

Frans heeft een Master in bedrijfskunde en een BA in Tuin- en Landschapsarchitectuur.

CONCRETE BIJDRAGE

Als tiener, fietsend onderweg naar school, fantaseerde ik over wat ik later zou gaan doen. Ik herinner me dat ik mensen of partijen bij elkaar wilde brengen, zonder op dat moment te weten of daar een beroep bij paste. Zo studeerde ik vanuit mijn liefde voor de natuur eerst tuin- en landschapsarchitectuur en bedrijfskunde.

Integriteit

De mensheid staat voor urgente uitdagingen en sustainability is bittere noodzaak geworden. Het betekent tot mijn vreugde echter ook een terugkeer naar kwaliteiten als integriteit en verbinding, die naar mijn idee onontbeerlijk zijn voor goed leiderschap. Zelf wil ik ook mijn verantwoordelijkheid nemen en prijs ik me gelukkig dat ik met mijn werk concreet kan bijdragen. Want ik geloof stellig dat humanity centred leadership de mens gelukkiger en de planeet weer wat gezonder kan maken.

Perspectief

Privé geniet ik graag van de natuur. Ik golf en wandel met mijn gezin, liefst in heuvel- en berglandschappen. Het voortdurend veranderende perspectief fascineert mij. Van veraf lijkt een route logisch en goed te doen, maar eenmaal ter plekke kan dat heel anders uitpakken. Ik houd van die uitdaging, waarbij flexibiliteit minstens zo belangrijk is als een goede voorbereiding.

In de werkkamer van Frans Haarmans

Metafoor

Ik heb vroeger veel gezeild, leerde het als kind op de Maas. Dit schilderij, dat een zekere sereniteit uitstraalt, staat symbool voor mijn passie voor zeilen. Ik houd van de vrijheid op het water en het feit dat je moet werken met elementen die je niet in de hand hebt, stroming bijvoorbeeld. Op open water kan het weer ook plotseling omslaan. Snel en adequaat reageren is dan van vitaal belang. Je moet het hoofd koel houden om te navigeren, weten wat het schip aankan en vertrouwen op je bemanning. Zeilen is natuurlijk gewoon ook een mooie metafoor voor het bedrijfsleven.

Anja Spaans

Partner | Owner

Frans Haarmans

Partner | Owner

Angelique Klar

Partner

Coen Bos

Partner Interim Solutions

Tanno Bregonje

Senior leadership consultant

Yvette Hoefnagels

Yvette Hoefnagels

Impact Leadership Development

Margriet Bleeker

Leadership consultant

Kathi Künnen

Leadership consultant

Kasper Houben

Research consultant

Pearl Chew

Research consultant

Nina Bos

Researcher

Anet van de Rijt

Office manager

Hans Becks

Partner

Suze

Onze kantoorhond