Professionals met een visie

Tanno Bregonje

Senior leadership consultant

tannobregonje@sdh.nl

+31 6 5435 4118

DE EXPLORER

Leiders zijn bezig een nieuwe realiteit te betreden. Het traditionele hiërarchisch model werkt niet meer. De juiste antwoorden zijn nog niet gevonden, maar één ding is zeker, dat antwoord dient gevonden te worden in het internaliseren van nieuwe waarden. Waarden die leunen op holistische principes als empathie, wijsheid, ethiek en moreel redeneren. Van nature ben ik nieuwsgierig en ben altijd op zoek naar andere wegen dan de traditionele. In mijn 20-jarige internationale leiderschapsontwikkelingspraktijk heb ik talloze keren mogen ervaren waar een nieuwsgierige, onderzoekende geest de leider brengt.

Homo Ludens

Ik geloof in de spelende mens. Spelen doorbreekt grenzen en maakt alles mogelijk. Door het spelen en ontdekken als essentieel te beschouwen, maakt mensen menselijk. Door te spelen wordt creativiteit gestimuleerd en ontstaan er nieuwe dingen. Hoewel het soms prutsen lijkt, ontstaan veel waardevolle ideeën tijdens ‘spelend gepruts’.

Ambachtschap

Coachen is een ambacht. Om dit ambachtschap te stimuleren, leid ik bij ChiFactum School for Humanity Centred Leadership, Executive Coaches op die vanuit purpose en passie leiders ondersteunen in het betreden van een nieuwe realiteit.

Anja Spaans

Partner | Owner

Frans Haarmans

Partner | Owner

Angelique Klar

Partner

Coen Bos

Partner Interim Solutions

Tanno Bregonje

Senior leadership consultant

Yvette Hoefnagels

Yvette Hoefnagels

Impact Leadership Development

Margriet Bleeker

Leadership consultant

Kathi Künnen

Leadership consultant

Kasper Houben

Research consultant

Pearl Chew

Research consultant

Nina Bos

Researcher

Anet van de Rijt

Office manager

Hans Becks

Partner

Suze

Onze kantoorhond